Almadzsúsz és almamust

Almalé házi készítése

A házi almából készített gyümölcslé az egyik legelterjettebb módja az almafelesleg felhasználásának az adott szezonban. A legtöbb gyümölcstermelő jól ismeri az almafelesleg kihasználásának szezonális problémáját. Az almapürével teli fagyasztó, az újabb almáspite, vagy a rotható almák látványa nem a legmegnyugtatóbb. Erre a problémára egy must készítésére alkalmas berendezés lehet a válasz, amelyet világszerte egyének és cégek is használnak. Egyszerű módon segít felhasználni a fennmaradt almát akár 70%-os hozammal, így Önt és a családját több liter, frissen préselt almalével jutalmazza meg közvetlen fogyasztásra, hosszú távú raktározásra, esetleg alkoholos italok készítésére.

A friss, házi préselt gyümölcslé sokkal finomabb mint a legtöbb gyümölcskoncentrátumból iparilag gyártott almadzsúsz. A különbség rögtön látható és ízlelhető. Az alma ízskálája olyan széles akár a boré, és ezért öröm kísérletezni a különféle fajtákkal és keverékekkel. Ön és a családja is imádni fogja. A saját házi almából készült gyümölcslé ideális azok számára, akik tartanak a permet maradványaitól. Ön fogja legjobban tudni, hogy miből készült az almalé.

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Táto stránka používa cookies. Viac info