Menu

19 tételeket

 • Fajsúlyos itató 12 cm

  (AD12R)

  Automata itató 10 mm-es csatlakozóval. Feltöltés után az itató maga zárja le a vízellátást, és csak a szint leesése után engedi ismét vissza. Az itató átjárható, azaz egymás után többet is összekapcsolhat. A vízellátás nem történhet közvetlenül a vízvezetékből (túl nagy nyomás), hanem vagy egy úszótartályból, vagy egy magasabban lévő önürítő tartályból. Az itató nagyon kemény műanyagból készült. 

  Szállítás 48 órán belül

  2866 Ft

 • Fajsúlyos itató 6 cm

  (AD06R)

  Automata itató 6 mm-es csatlakozóval. Feltöltés után az itató maga zárja le a vízellátást, és csak a szint leesése után engedi ismét vissza. Az itató átjárható, azaz egymás után többet is összekapcsolhat. A vízellátás nem történhet közvetlenül a vízvezetékből (túl nagy nyomás), hanem vagy egy úszótartályból, vagy egy magasabban lévő önürítő tartályból. Az itató nagyon kemény műanyagból készült.

  Szállítás 48 órán belül

  2663 Ft

 • Úszóbója 90 mm

  (VL280)

  Úszóbója 90 mm átmérővel, 3/4 "csatlakozóval.

  Szállítás 48 órán belül

  3082 Ft

 • Műanyag I-darab

  (R10)

  10x10 mm-es műanyag csatlakozó.

  Szállítás 48 órán belül

  290 Ft

 • Műanyag L-darab

  (L10)

  10x10 mm-es műanyag csatlakozó.

  Szállítás 48 órán belül

  285 Ft

 • Műanyag X-darab

  (K10)

  Műanyag csatlakozó 10x10x10x10 mm.

  Szállítás 48 órán belül

  344 Ft

 • Műanyag T-darab

  (T10)

  Műanyag csatlakozó 10x10x10 mm.

  Szállítás 48 órán belül

  285 Ft

 • Műanyag T-darab kicsi

  (T10710)

  10x7x10mm

  Szállítás 48 órán belül

  231 Ft

 • Rozsdamentes acél itatószelep tartóval

  (NHMP-MK2)

  Rozsdamentes itatószelep itatórendszerhez. Az itatószelep a tartóba van illesztve, és a csomag tartalmaz egy T-darabot is az itatórendszerhez való csatlakoztatáshoz.

  Szállítás 48 órán belül

  1209 Ft

 • Rozsdamentes acél itatóbimbó

  (MK2)

  Egyedülálló itatóbimbó rozsdamentes acélból, 10-es menettel lezárva. Ideális vízelosztáshoz. Az itatóbimbó NEM RENDELKEZIK rugókkal és tömítésekkel, ezért nagyon hosszú élettartamot garantál.

  Szállítás 48 órán belül

  324 Ft

 • Nagyobb itató - csavaros

  (NHP-DCLR)

  Kb. 5 cm-es automata itató, 10 mm-es csatlakozóval. Az itató a csőrrel vagy ujjal történő érintés után megtelik. Az itató belsejében található nyelv érintésre lenyomódik, és az itató megtelik. Az itató nem járható, azaz nem csatlakoztathat hozzá másik itatót. A vízellátás nem történhet közvetlenül a vízvezetékből (túl nagy nyomás), hanem vagy egy úszótartályból, vagy egy magasabb tartályból...

  Szállítás 48 órán belül

  1770 Ft

 • Kicsi itató-csavaros

  (NHP-DCSR)

  Kb. 3 cm-es automata itató, 10 mm-es csatlakozóval. Az itató a csőrrel vagy ujjal történő érintés után megtelik. Az itató belsejében található nyelv érintésre lenyomódik, és az itató megtelik. Az itató nem átjárható, azaz nem csatlakoztathat hozzá másik itatót. A vízellátás nem történhet közvetlenül a vízvezetékből (túl nagy nyomás), hanem vagy egy úszótartályból, vagy egy magasabb tartályból...

  Huzamosabb ideje nincs raktáron

  1573 Ft

Paraméterek
Elérhetőség
Keresés szöveg

Keresés szűrési eredmények teljes szöveg alapján

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás