Menu

Pasztőrözés

Pasztőrözés

 

Pasztőrözés palackokban

 

Töltsük meg a tiszta üvegpalackokat gyümölcslével, zárjuk le lazán a fedelüket, majd helyezzük azokat a pasztőröző tartályába, töltsük fel a tartályt vízzel a kívánt szintig, és állítsuk be a pasztőröző hőmérsékletét 75 °C-ra, az időzítőjét pedig 25 percre. Amint a palackban lévő lé eléri a kívánt hőmérsékletet, az időzítő elkezd visszaszámolni. Amikor eléri a nullát, húzzuk be erősen a palackok fedelét, és vegyük ki óvatosan a palackokat a tartályból, majd hagyjuk azokat kihűlni. A pasztőrözőink körülbelül 13x 75 cl-es palackok befogadására alkalmasak, így a gyümölcslevek nagy tételben is könnyedén palackozhatók. Egy palack pasztőrözött lé eltarthatósága 1-2 év.

 

Itt találja pasztőröző kezdőkészletünket.

 

Itt találja pasztőröző üstjeink és tartozékaink teljes kínálatát.

 

A folytatáshoz kattintson a Palackozás-ra.

 

Pasztőrözés Bag-in-Box adagolókban - HOBY

 

Alternatív megoldásként, középtávú tárolás céljából, a gyümölcslé pasztőrözhető 5 és 10 literes bag-in-box adagolóinkban. A töltőállvány segítségével a zacskó megtölthető lével, és így előkészíthető a pasztőrözéshez. Egyszerre két 5 literes zacskó vagy egy 10 literes zacskó pasztőrözhető a fent leírt módon. A bag-in-box adagolók könnyen elférnek a hűtőszekrényben, így kiválóan alkalmasak azok számára, akik hűtött almalevet szeretnének fogyasztani. A bag-in-box adagolókba csomagolt pasztőrözött gyümölcslé eltarthatósága 6-12 hónap.

 

A folytatáshoz kattintson a Bag-in-Box adagolók töltése-re.

 

Itt találja a pasztőrözéshez alkalmas berendezéseink teljes kínálatát.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás