Menu

Palackozás

 

Töltse a gyümölcslevet üvegpalackokba, zárja le lazán a fedelüket, és helyezze a palackokat egy pasztőröző edénybe, amelyet a kívánt szintig tölt meg vízzel. Állítsa be a pasztőröző hőmérsékletét 75 °C-ra, az időzítőt pedig 25 percre. Amint a lé hőmérséklete eléri a kívánt szintet, az időzítő elkezd visszaszámolni. A ciklus befejeztével húzza be a palackok fedelét, vegye ki a palackokat, és hagyja kihűlni azokat. Az így kezelt gyümölcslé eltarthatósága 1-2 év.

 

Kisebb kereskedelmi termelés esetén az eljárás hasonló. Ebben az esetben azonban rozsdamentes acél töltőberendezéseket és vízfürdő alapú pasztőrözőket használnak.

 

Itt találja a gyümölcslevek előállításához alkalmas berendezéseink teljes kínálatát.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás