Menu

Palackozás

 

Töltse a gyümölcslevet üvegpalackokba, zárja le lazán a fedelüket, és helyezze a palackokat egy pasztőröző edénybe, amelyet a kívánt szintig tölt meg vízzel. Állítsa be a pasztőröző hőmérsékletét 75 °C-ra, az időzítőt pedig 25 percre. Amint a lé hőmérséklete eléri a kívánt szintet, az időzítő elkezd visszaszámolni. A ciklus befejeztével húzza be a palackok fedelét, vegye ki a palackokat, és hagyja kihűlni azokat. Az így kezelt gyümölcslé eltarthatósága 1-2 év.

 

Kisebb kereskedelmi termelés esetén az eljárás hasonló. Ebben az esetben azonban rozsdamentes acél töltőberendezéseket és vízfürdő alapú pasztőrözőket használnak.

 

Itt találja a gyümölcslevek előállításához alkalmas berendezéseink teljes kínálatát.

Privacy preferences
__cookiemgr_infotext__

Privacy declaration

Show details
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
__cookietype_func__
__cookietype_analytic__
We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Folytatni a vásárlást Megbízás