Menu

Befőttek

Hogyan főzzünk be gyümölcsöt és zöldséget

Megnyugtató érzés tudni, hogy a nagymama régi befőzési szabályai semmit sem változtak az évek során. A befőzés az élelmiszerek speciális üvegedényekben történő sterilizálását jelenti bármilyen vegyi anyagok felhasználása nélkül.

Rozsdamentes acélból és zománcból készült pasztőrözőink automata befőző edényként is használhatók. Hőt termelnek, amely elpusztítja a tartósítandó élelmiszerben lévő baktériumokat, miközben egyidejűleg vákuum jön létre, amely hermetikusan zárja le az üvegedényt, megakadályozva így a szennyeződés bejutását. A legtöbb baktérium, amely az élelmiszerek romlását okozza, 74 ºC/165 ºF és 100 ºC/212 ºF közötti hőmérsékleten meghatározott ideig elpusztul. A befőzés ideje és hőmérséklete az élelmiszerek savtartalmától függően változik.

Ez a befőzőrendszer a Nagymama korától napjainkig tartó fejlődésen ment keresztül, hogy egyszerűsítse és korszerűsítse a befőzés folyamatát. Ha gumitömítéssel felszerelt befőttesüvegeket használunk, a pasztőröző (termosztáttal, vezérlő kapcsolóval és automata időzítővel ellátott befőző edény) gondoskodik az élelmiszerek megfelelő sterilizálásáról. A teljes használati és kezelési útmutatót mellékeljük a termékhez.

A tartósított élelmiszereket száraz, hűvös és sötét helyen kell tárolni a színvesztés elkerülése érdekében, és az előállításuk évében ajánlott azokat elfogyasztani.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás