Menu

Hol kezdjük

Vessünk egy pillantást a házi almalé előállításának folyamatára, amelyhez 2 folyamat, az alma aprítása és mechanikus préselése szolgál útmutatásként.

 

Gyümölcsaprítók és -prések széles választékát kínáljuk különböző termelési mennyiségekhez. A megfelelő gyümölcsaprító és prés kiválasztásához a következő kérdésekre érdemes választ adni:

 

Mennyi alma állhat rendelkezésemre?

 

Az alma hozama évről évre változó, jó évben egy közepes méretű fa 50 kg, egy nagy fa (az a fajta fa, amely alatt sétálni lehet) pedig körülbelül 250 kg termést hozhat. Függetlenül a saját fák hozamától, valószínűleg még gyenge években is elegendő mennyiségű almát kapunk barátainktól és szomszédainktól.

 

Mennyi gyümölcslevet nyerek az almákból?

 

Az almák tömegének legalább 50 százalékából vagy annál is több almából készül gyümölcslé. Hozzávetőlegesen 10 kg almából 5 liter gyümölcslevet nyerünk.

 

Mennyi gyümölcslevet szeretnék készíteni?

 

Ne becsülje alá a felnőttek és a gyermekek által egyaránt fogyasztható gyümölcslé mennyiségét. A gyümölcslé lefagyasztható vagy pasztőrözhető a hosszú távú tárolás céljából, illetve készíthetünk belőle CIDER-t - egy enyhén savanyított, a burcsákhoz hasonló italt.

 

Mennyibe fog kerülni?

 

A cégünk által szállított berendezések kiváló minőségűek, hosszú élettartammal rendelkeznek, és hosszú távú befektetésnek számítanak. Amennyiben pénzeszközei korlátozottak lesznek, jobb, ha az elején a lehető legnagyobb présgépet vásárolja meg, amit megengedhet magának (ez szab határt a jövőbeli gyümölcslé-termelés mennyiségének), és az aprítógép megvásárlását egy későbbi időpontra halaszthatja. Bár az alma minőségi aprítása elengedhetetlen része a gyümölcslékészítés folyamatának, ez manuálisan is elvégezhető, ha az almát kézi mozsárral zúzzuk össze. Fontolja meg a berendezések megvásárlását barátaival és szomszédaival közösen a költségek elosztása céljából. A gyümölcslevek készítése ideális tevékenység a közösségépítéshez.

 

Itt találja kezdő szettjeink teljes kínálatát.

 

A folytatáshoz kattintson a Gyümölcs előkészítése-re.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás