Menu

Farmárik Gazdabolt

  • Predajňa
  • Predajňa potrieb Farmárik
  • Od Farmárika
  • Predajňa
  • Predajňa potrieb Farmárik
  • Od Farmárika
  • Előző
  • Következő

Élelmiszerboltunk a gyártó üzem területéről, a mezőgazdasági kellékeket forgalmazó boltunk pedig a vállalat számlázási székhelyéről Bolešov/Bolesó község központjába költözött, közvetlenül a templommal szemben.

A földszinten található boltunkban az élelmiszeripari termékeink mellett partnereink válogatott termékei, valamint válogatott friss gyümölcs és zöldség is megvásárolható. Ezen kívül szezonális termékeket is kínálunk, mint például muskátlik, krizantémok, szubsztrátok, karácsonyfák,... A földszinten található boltunkban termékeink széles választéka várja a háziasszonyokat.

Az emeleten a tenyésztőknek, növénytermesztőknek, méhészeknek és élelmiszertermelőknek szánt speciális termékek bő választéka található.

Amellett, hogy ellátogat hozzánk, a teljes élelmiszer- és készletkínálatunkat megtekintheti és rendelését leadhatja a www.farmarik.hu oldalon található webáruházunkban, vagy telefonon a 042 20 21 22 7-es telefonszámon, illetve a megrendeles@farmarik.hu e-mail címen.

Farmárik, s.r.o.

Bolešov 109 - a templommal szemben
018 53 Bolešov
Szlovák Köztársaság

A gazdabolt nyitvatartási ideje - élelmiszer:

Hétfő-csütörtök: 8:30 - 16:30
Péntek: 8:30-19:00
Szombat: 8:00-12:00

A gazdabolt nyitvatartási ideje - nem élelmiszer jellegű termékek:

Hétfő-péntek: 8:30 - 15:30

Tel.: 042 20 21 22 7
​e-mail: megrendeles@farmarik.hu
www.farmarik.com 
www.farmarik.hu

Mezőgazdasági élelmiszerek

Mezőgazdasági kellékek

Kültéri bolt

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás