Menu

Kombucha

Mi a kombucha?

Sokan közülünk a kombuchát gombának vélik, de ez egyáltalán nem így van. Az egyszerűség kedvéért neveztük el gombának. A kombucha egy kemény, csúszós, viaszos anyag, amely több réteget képez. Ezek a rétegek átlátszó, nagyon kemény szövetekből állnak, barna foltok sorával, különösen az alsó részen. Mikroszkópon keresztül nézve láthatjuk, hogy a barna foltok az élesztőgombák koncentrációi.
 

A gomba sima, fehér oldala a felső oldal, amelyből a gomba nő. Az alsó része érdes és barna. Ez a gomba először szélességben, majd vastagságban növekszik. Felveszi azon tér formáját, amelyben található. A gömbölyű demizson gömbölyű formát kölcsönöz a gombának, minél nagyobb a tér, annál nagyobb maga a gomba is.


A kombucha gomba lehet egyszerre sima, átlátszó, viaszos, kerek, valamint fehér vagy szürke, egyenetlen súlyú, stb. Néha bőrszerű, erősen heges szövetek alakját veszi fel. Ugyanakkor képezhet domború lapot, buborékokkal a tetején, alul pedig nyálkás tekervényekkel, ami medúzaszerű megjelenést kölcsönöz a gombának.

 

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás