Aprítás
Alma aprítása
Az alma aprítása kulcsfontosságú folyamat, mivel maga az alma nagy nyomásállósággal rendelkezik. Az egész almát a préselés előtt egy aprítógépben kések segítségével kisebb darabokra kell zúzni. Az így nyert almanegyedeket az aprítógép másik végén található késekkel olyan méretűre vágják, amelyből a préselés során a legmagasabb gyümölcslé hozamot érhetjük el. Összehasonlításképpen, az alma felszeletelése nem elegendő a gyümölcslé előállításához; másrészt az élelmiszer-feldolgozók és a turmixgépek túl lágy állagú gyümölcspépet állítanak elő a préseléshez.
A fenti okokból kifolyólag a Farmárik kifejezetten a gyümölcsborok előállításához szükséges gyümölcsaprításra tervezett aprítógépek széles választékát válogatta össze az Ön számára, a kézi hajtástól az elektromos meghajtásig, hogy az adott mennyiségű gyümölcslé gyártásához a legmegfelelőbb készüléket választhassa ki. Ezek a gépek gyorsan és hatékonyan végzik el a kívánt munkát, és a gyümölcsöt a préseléshez a megfelelő állagban állítják elő.
HOBY - Kézi aprítógép otthoni termelők számára
HOBY - Elektromos aprítógép otthoni termelők számára
Itt találja a gyümölcsaprításra alkalmas berendezéseink teljes kínálatát.
A folytatáshoz kattintson a Préselés-re.