Menu

Aprítás

Alma aprítása

 

Az alma aprítása kulcsfontosságú folyamat, mivel maga az alma nagy nyomásállósággal rendelkezik. Az egész almát a préselés előtt egy aprítógépben kések segítségével kisebb darabokra kell zúzni. Az így nyert almanegyedeket az aprítógép másik végén található késekkel olyan méretűre vágják, amelyből a préselés során a legmagasabb gyümölcslé hozamot érhetjük el. Összehasonlításképpen, az alma felszeletelése nem elegendő a gyümölcslé előállításához; másrészt az élelmiszer-feldolgozók és a turmixgépek túl lágy állagú gyümölcspépet állítanak elő a préseléshez.

 

A fenti okokból kifolyólag a Farmárik kifejezetten a gyümölcsborok előállításához szükséges gyümölcsaprításra tervezett aprítógépek széles választékát válogatta össze az Ön számára, a kézi hajtástól az elektromos meghajtásig, hogy az adott mennyiségű gyümölcslé gyártásához a legmegfelelőbb készüléket választhassa ki. Ezek a gépek gyorsan és hatékonyan végzik el a kívánt munkát, és a gyümölcsöt a préseléshez a megfelelő állagban állítják elő.

 

HOBY - Kézi aprítógép otthoni termelők számára

 

HOBY - Elektromos aprítógép otthoni termelők számára

 

Itt találja a gyümölcsaprításra alkalmas berendezéseink teljes kínálatát.

 

A folytatáshoz kattintson a Préselés-re.

Privacy preferences
__cookiemgr_infotext__

Privacy declaration

Show details
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
__cookietype_func__
__cookietype_analytic__
We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Folytatni a vásárlást Megbízás