Menu

Aprítás

Alma aprítása

 

Az alma aprítása kulcsfontosságú folyamat, mivel maga az alma nagy nyomásállósággal rendelkezik. Az egész almát a préselés előtt egy aprítógépben kések segítségével kisebb darabokra kell zúzni. Az így nyert almanegyedeket az aprítógép másik végén található késekkel olyan méretűre vágják, amelyből a préselés során a legmagasabb gyümölcslé hozamot érhetjük el. Összehasonlításképpen, az alma felszeletelése nem elegendő a gyümölcslé előállításához; másrészt az élelmiszer-feldolgozók és a turmixgépek túl lágy állagú gyümölcspépet állítanak elő a préseléshez.

 

A fenti okokból kifolyólag a Farmárik kifejezetten a gyümölcsborok előállításához szükséges gyümölcsaprításra tervezett aprítógépek széles választékát válogatta össze az Ön számára, a kézi hajtástól az elektromos meghajtásig, hogy az adott mennyiségű gyümölcslé gyártásához a legmegfelelőbb készüléket választhassa ki. Ezek a gépek gyorsan és hatékonyan végzik el a kívánt munkát, és a gyümölcsöt a préseléshez a megfelelő állagban állítják elő.

 

HOBY - Kézi aprítógép otthoni termelők számára

 

HOBY - Elektromos aprítógép otthoni termelők számára

 

Itt találja a gyümölcsaprításra alkalmas berendezéseink teljes kínálatát.

 

A folytatáshoz kattintson a Préselés-re.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás