Menu

Farmárik Gyümölcsszárító üzem

  • Sušiareň ovocia
  • Sušiareň ovocia
  • Sušiareň ovocia
  • Sušiareň ovocia
  • Előző
  • Következő

A gyümölcsök szárítással történő megőrzése az egyik legrégibb tartósítási módszer, amelynek gyökerei a korai őskorba nyúlnak vissza, amikor őseink elkezdték tartósítani a különböző bogyóféléket, majd később a gyümölcsöket. A konzervözön és a fagyasztók gyakori használata ellenére a szárított gyümölcsök fontos helyet töltenek be a vásárlói piacon, és eladásuk egyre inkább növekszik.

Mi is fenntartjuk a gyümölcssárítás hagyományos módszerét. A minőségi szárított termékek előállítása érdekében minőségi gyümölcsszárítókat alkalmazunk, amelyek biztosítják a gyümölcsszárítás legfontosabb folyamatát. A szárított anyag felszínén található nedvesség a gyümölcs körül áramló felmelegített levegőbe párolog el, majd belülről kiegyenlítődik, és újra elillan. Ezek a folyamatok annál gyorsabban mennek végbe, minél magasabb a környezeti hőmérséklet.

Természetesen, ebben az esetben a növényi szövetek áteresztőképessége és a felület nagysága is fontos szerepet játszik, ugyanis minél áteresztőbb a szövet, és minél nagyobb a felület, annál gyorsabb a szárítási folyamat. A gyümölcsszárítás legfontosabb feltételei tehát az áramló levegő és a hő. A szárítás során mindig arra törekszünk, hogy az egész folyamat gyors és egyenletes legyen. Fenntartjuk az optimális hőmérsékletet, amely a gyümölcs fajtájától függően változik, és a teljes folyamat során igyekszünk megőrizni a gyümölcsben lévő maximális tápanyagtartalmat.

SAJÁT TERMÉKEINK ELŐÁLLÍTÁSÁN KÍVÜL AZ ÖN ÁLTAL HOZOTT GYÜMÖLCSÖK SZÁRÍTÁSÁT IS VÁLLALJUK.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KATTINTSON IDE

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás