Menu

Alapanyagok kezdő sörfőzők részére

Sörsűrítmények

Sörsűrítmények

A saját házisör készítése érdekes, vonzó és egyben jövedelmező hobbi. Az, aki saját maga készíti el a sört, pontosan tudja, mit iszik. Ezért is ajánljuk a saját, természetes házisör főzését. Kezdje el még ma, és fedezzen fel egy új és gazdag "sörvilágot". A Brewferm kezdő sörfőző szetteknek köszönhetően a végtelenségig készíthet finom söröket, és mindezt nagyon egyszerű módon. 

A BREWFERM ® sörfőző készletek már maguk mögött tudják a sörfőzés folyamatának nagy részét. Ezt a folyamatot közvetlenül a végső szakasz előtt megszakítják, és a folyadékot párologtatással a BREWFERM ®-be vezetik vissza. Mindössze annyit kell tennie, hogy vizet és cukrot ad hozzá, és az erjedés után 7-20 liter gyönyörű, természetes sört kap.

 

Tekintse meg a kezdő sörfőzők részére készült útmutatónkat.

 

A BREWFERM ® kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával egy sor egyedi sörsűrítményt képes előállítani, amelyek minden alkalommal kiegyensúlyozott sört eredményeznek.

 

Sörsűrítményeinkből az alábbi linkre kattintva válogathat!

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás