Menu

Gyümölcs előkészítése

Almák kiválasztása és mosása

 

Feldolgozás előtt az almát alaposan meg kell mosni, hogy ne maradjon rajta durva szennyeződés (agyag), és el kell távolítani a rothadt gyümölcsöket vagy azok részeit. A héjat, a foltokat, a szárat vagy a magokat nem szükséges eltávolítani; a feldolgozáshoz használjuk fel egyszerűen az egész gyümölcsöt. Bármilyen fajta alma alkalmas. A gyümölcs mérete nem fontos, de a kisméretű almák általában kevesebb levet hoznak, mint a nagy lédús gyümölcsök.

 

A Farmárik a gyümölcsbor készítése során egymásra rakható műanyag kosár használatát javasolja, amelybe az almát töltik. Ezután egy élelmiszeripari műanyagból készült kádba merítik, amelyet egy állványra helyeznek, és ebben mossák meg az almákat. Majd az almát tartalmazó kosarat kihúzzák a vízből, és a vizet hagyják lecsöpögni. Az így előkészített almákat ezután a gyümölcsaprítóba adagolják.

 

Ez az eljárás biztosítja az almák feldolgozásának felgyorsítását.

 

Itt találja a gyümölcsmosáshoz szükséges berendezéseink teljes kínálatát.

 

A folytatáshoz kattintson az Aprítás-ra.

Privacy preferences
__cookiemgr_infotext__

Privacy declaration

Show details
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
__cookietype_func__
__cookietype_analytic__
We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Folytatni a vásárlást Megbízás