Menu

Gyümölcs előkészítése

Almák kiválasztása és mosása

 

Feldolgozás előtt az almát alaposan meg kell mosni, hogy ne maradjon rajta durva szennyeződés (agyag), és el kell távolítani a rothadt gyümölcsöket vagy azok részeit. A héjat, a foltokat, a szárat vagy a magokat nem szükséges eltávolítani; a feldolgozáshoz használjuk fel egyszerűen az egész gyümölcsöt. Bármilyen fajta alma alkalmas. A gyümölcs mérete nem fontos, de a kisméretű almák általában kevesebb levet hoznak, mint a nagy lédús gyümölcsök.

 

A Farmárik a gyümölcsbor készítése során egymásra rakható műanyag kosár használatát javasolja, amelybe az almát töltik. Ezután egy élelmiszeripari műanyagból készült kádba merítik, amelyet egy állványra helyeznek, és ebben mossák meg az almákat. Majd az almát tartalmazó kosarat kihúzzák a vízből, és a vizet hagyják lecsöpögni. Az így előkészített almákat ezután a gyümölcsaprítóba adagolják.

 

Ez az eljárás biztosítja az almák feldolgozásának felgyorsítását.

 

Itt találja a gyümölcsmosáshoz szükséges berendezéseink teljes kínálatát.

 

A folytatáshoz kattintson az Aprítás-ra.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás