Menu

Gyümölcslé tárolása

 

A frissen készült gyümölcslé két-három napig tárolható a hűtőszekrényben. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a friss gyümölcslé természetes módon erjedni kezdjen.A gyümölcslé hosszú távú tárolásaFagyasztás 


A gyümölcslevet üres gyümölcslétartályokba tölthetjük. Amint a gyümölcslé megfagyott, a csomagolás eltávolítható, és a fagyasztott gyümölcslé téglák könnyen tárolhatók a fagyasztóban. A gyümölcslé több hónapig is lefagyasztható anélkül, hogy észrevehető íz- vagy aromaveszteség érné.

 

Pasztőrözés

 

A pasztőrözött gyümölcslé a tárolási módtól függően 6 hónap és 2 év között tárolható. Az alapos pasztőrözés elpusztítja azokat a mikroorganizmusokat, amelyek a gyümölcslé megromlását okozhatják, miközben megőrzi annak frissességét és aromáját.

 

Rozsdamentes, úszófedeles acéltartályokban való tárolás

 

A Farmárik a gyümölcsössel rendelkező családok, kisebb gyümölcsösök, farmok, panziók tulajdonosai számára a pasztőrözött gyümölcsbor rozsdamentes, úszófedeles acéltartályokban való tárolását javasolja, kiküszöbölve így a gyümölcslevek palackokba vagy Bag-in-Box adagolókba történő csomagolásának költségeit.

 

A fent említett tartályokra vonatkozó kínálatunkat a Gyümölcsborok tárolására alkalmas tartályok-ra kattintva tekintheti meg.
 

A folytatáshoz kattintson a Pasztőrözés-re.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás