Menu

Gyümölcslé tárolása

 

A frissen készült gyümölcslé két-három napig tárolható a hűtőszekrényben. Ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a friss gyümölcslé természetes módon erjedni kezdjen.



A gyümölcslé hosszú távú tárolása



Fagyasztás 


A gyümölcslevet üres gyümölcslétartályokba tölthetjük. Amint a gyümölcslé megfagyott, a csomagolás eltávolítható, és a fagyasztott gyümölcslé téglák könnyen tárolhatók a fagyasztóban. A gyümölcslé több hónapig is lefagyasztható anélkül, hogy észrevehető íz- vagy aromaveszteség érné.

 

Pasztőrözés

 

A pasztőrözött gyümölcslé a tárolási módtól függően 6 hónap és 2 év között tárolható. Az alapos pasztőrözés elpusztítja azokat a mikroorganizmusokat, amelyek a gyümölcslé megromlását okozhatják, miközben megőrzi annak frissességét és aromáját.

 

Rozsdamentes, úszófedeles acéltartályokban való tárolás

 

A Farmárik a gyümölcsössel rendelkező családok, kisebb gyümölcsösök, farmok, panziók tulajdonosai számára a pasztőrözött gyümölcsbor rozsdamentes, úszófedeles acéltartályokban való tárolását javasolja, kiküszöbölve így a gyümölcslevek palackokba vagy Bag-in-Box adagolókba történő csomagolásának költségeit.

 

A fent említett tartályokra vonatkozó kínálatunkat a Gyümölcsborok tárolására alkalmas tartályok-ra kattintva tekintheti meg.
 

A folytatáshoz kattintson a Pasztőrözés-re.

Privacy preferences
__cookiemgr_infotext__

Privacy declaration

Show details
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
__cookietype_func__
__cookietype_analytic__
We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Folytatni a vásárlást Megbízás