Menu

Almalé és gyümölcsbor

Almalé készítése házilag

A házi almalé készítése az egyik legelterjedtebb módja annak, hogyan hasznosítsuk az almafelesleget az adott szezonban. A legtöbb gyümölcstermelő jól ismeri az almafelesleg felhasználásának szezonális problémáját. Az almapürével teli fagyasztó, egy újabb almáspite, vagy a rothadó és zsugorodó almák látványa nem éppen a legmegnyugtatóbb. A válasz erre a problémára egy egyszerű gyümölcsbor készítésére alkalmas berendezés lehet, amelyet magánszemélyek és cégek egyaránt használnak a világ minden táján. Egyszerű módon segít hasznosítani a fennmaradt almát akár 70%-os hozammal, így Önt és családját több liter frissen préselt almalével jutalmazza meg közvetlen fogyasztásra, hosszú távú tárolásra, esetleg alkoholos italok előállítására.

A friss, házilag préselt gyümölcslé sokkal jobb ízű, mint a legtöbb iparilag előállított, sűrítményből készült almalé. A különbség azonnal látható és ízlelhető. Az alma ízskálája ugyanolyan széles akár a boré, ezért is öröm kísérletezni a különféle fajtákkal és keverékekkel. Ön és családja is imádni fogja. A saját termesztésű almából készült gyümölcslé ideális azok számára, akik aggódnak a vegyszeres permetezőszer-maradványok miatt. Ön fogja a legjobban tudni, miből készült a gyümölcslé.

 

Privacy preferences
__cookiemgr_infotext__

Privacy declaration

Show details
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
__cookietype_func__
__cookietype_analytic__
We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Product has been added to the cart
Folytatni a vásárlást Megbízás