A házi almalé készítése az egyik legelterjedtebb módja annak, hogyan hasznosítsuk az almafelesleget az adott szezonban. A legtöbb gyümölcstermelő jól ismeri az almafelesleg felhasználásának szezonális problémáját. Az almapürével teli fagyasztó, egy újabb almáspite, vagy a rothadó és zsugorodó almák látványa nem éppen a legmegnyugtatóbb. A válasz erre a problémára egy egyszerű gyümölcsbor készítésére alkalmas berendezés lehet, amelyet magánszemélyek és cégek egyaránt használnak a világ minden táján. Egyszerű módon segít hasznosítani a fennmaradt almát akár 70%-os hozammal, így Önt és családját több liter frissen préselt almalével jutalmazza meg közvetlen fogyasztásra, hosszú távú tárolásra, esetleg alkoholos italok előállítására.
A friss, házilag préselt gyümölcslé sokkal jobb ízű, mint a legtöbb iparilag előállított, sűrítményből készült almalé. A különbség azonnal látható és ízlelhető. Az alma ízskálája ugyanolyan széles akár a boré, ezért is öröm kísérletezni a különféle fajtákkal és keverékekkel. Ön és családja is imádni fogja. A saját termesztésű almából készült gyümölcslé ideális azok számára, akik aggódnak a vegyszeres permetezőszer-maradványok miatt. Ön fogja a legjobban tudni, miből készült a gyümölcslé.
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
__cookietype_func__
__cookietype_analytic__
We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.