Menu

Almalé és gyümölcsbor

Almalé készítése házilag

A házi almalé készítése az egyik legelterjedtebb módja annak, hogyan hasznosítsuk az almafelesleget az adott szezonban. A legtöbb gyümölcstermelő jól ismeri az almafelesleg felhasználásának szezonális problémáját. Az almapürével teli fagyasztó, egy újabb almáspite, vagy a rothadó és zsugorodó almák látványa nem éppen a legmegnyugtatóbb. A válasz erre a problémára egy egyszerű gyümölcsbor készítésére alkalmas berendezés lehet, amelyet magánszemélyek és cégek egyaránt használnak a világ minden táján. Egyszerű módon segít hasznosítani a fennmaradt almát akár 70%-os hozammal, így Önt és családját több liter frissen préselt almalével jutalmazza meg közvetlen fogyasztásra, hosszú távú tárolásra, esetleg alkoholos italok előállítására.

A friss, házilag préselt gyümölcslé sokkal jobb ízű, mint a legtöbb iparilag előállított, sűrítményből készült almalé. A különbség azonnal látható és ízlelhető. Az alma ízskálája ugyanolyan széles akár a boré, ezért is öröm kísérletezni a különféle fajtákkal és keverékekkel. Ön és családja is imádni fogja. A saját termesztésű almából készült gyümölcslé ideális azok számára, akik aggódnak a vegyszeres permetezőszer-maradványok miatt. Ön fogja a legjobban tudni, miből készült a gyümölcslé.

 

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás