Menu
"MYCOZYNEST" műanyag fészek tyúkoknak

"MYCOZYNEST" műanyag fészek tyúkoknak

Értékelés

4.51/5 (41x)

"MYCOZYNEST" műanyag fészek tyúkoknak Többet olvasni

Szállítás 48 órán belül (4 db)

Szállítási határidő: Kedd 18.6.2024

7754 Ft

Raktározási szám: LN5

Leírás

A fészek elsősorban kiváló minőségű ütésálló polipropilénből készül, modern barna és zöld színű. Anyagának és alakjának köszönhetően a fészek könnyen tisztítható. A fészek szélének magassága és alakja biztosítja, hogy a tyúk belülről kifelé ne karcolja meg az almot.

A fészek fontos előfeltétele a kellő benti sötétség, de a megfelelő szellőzés is. A "MyCozynest" mindkét követelménynek megfelel. A szellőzést nem az oldalfalak lyukain, hanem a minimális fényt tartalmazó levegőztető rácsokon keresztül lehet elérni. A fény jelenlétét elöl egy tompító függöny korlátozza.

A fészek bejárata rögzített lépcsővel és csúszásgátló szerkezettel rendelkezik. Ily módon az állatok könnyen bejuthatnak a fészekbe. A fészek felső oldala lekerekített alakú, ami megakadályozza, hogy az állatok rajta üljenek.

A fészek hátulja nyitott, ezért fel kell szerelni a falra. A fészket 4 csavarral és a hátsó szélén kialakított 4 rögzítő furaton keresztül egy szempillantás alatt lehet rögzíteni.

A tojófészket szétszerelve szállítják, hogy helyet takarítsanak meg a szállítás során, de a mellékelt, részletes kézikönyv segítségével a fészek felszerelése nagyon egyszerű.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.51/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

"MYCOZYNEST" műanyag fészek tyúkoknak
"MYCOZYNEST" műanyag fészek tyúkoknak

7754 Ft

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás