Menu
Easy Fix Prémium automata itató

NOVINKA

Easy Fix Prémium automata itató

Értékelés

4.25/5 (4x)

Easy Fix Premium automata itató. Ez a legújabb itatórendszer nyulak és baromfi számára. Az egyedülálló rögzítési rendszernek köszönhetően ez az itató gyorsan és egyszerűen rögzíthető bármilyen típusú hálóra. Az Easy Fix itató nagyon erős ABS-ből készült, és 304 rozsdamentes acélból készült védőélekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a nyulak megrágják. Többet olvasni

Szállítás 48 órán belül (36 db)

Szállítási határidő: Kedd 18.6.2024

2518 Ft

Raktározási szám: DA-EF

Leírás

Termékleírás
Az Easy Fix készüléket, más néven DA-EF-et a Farmárik, s.r.o. szállítja. A tervezés során különös figyelmet fordítottak az egyedi rögzítési rendszerre. Ez lehetővé teszi, hogy az Easy Fix Premium itatórendszer könnyen és gyorsan rögzíthető legyen bármilyen típusú hálóra.

Az Easy Fix Premium automata itató előnyei:
-Egyedi rögzítési rendszer bármilyen típusú hálóhoz
-Nagyon erős ABS-ből készült
-Korrózióálló rozsdamentes acél élek
-Egyszerű tisztítás
-Alkalmas nyulak és baromfi számára

Alacsony nyomású rendszerhez alkalmas
Az Easy Fix Premium automata itatóhoz 9 mm-es vízellátó tömlőt csatlakoztathat. Ügyeljen arra, hogy alacsony nyomású rendszert használjon (maximum 30-40 cm víznyomás/0,03/0,04 bar), és használjon úszót!

Az Easy Fix itató nagyon erős anyagból készült.
A DA-EF nagyon erős ABS-ből készült. A védőélekhez RVS 304 anyagot választottunk: ez az anyag megakadályozza, hogy a terméket a nyulak felfalják. A tömítésekhez tartós szilikont használtunk. Az Easy Fix Premium automata itatókat könnyű tisztítani.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.25/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Easy Fix Prémium automata itató
Easy Fix Prémium automata itató

2518 Ft

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás