Menu
Real 49 keltető - Digitális félautomata keltető

Real 49 keltető - Digitális félautomata keltető

Értékelés

4/5 (9x)

A Real 49 egy baromfi keltetésére alkalmas digitális keltető. Többet olvasni

Jelenleg nincs raktáron

77629 Ft

Raktározási szám: Real 49

Leírás

Tojások keltetésére alkalmas: tyúk, fácán, gyöngytyúk, fürj, szürke fogoly, fogoly, kacsa, kagyló, pulyka, páva, coturnix, galamb, szirti fogoly, egzotikus és ragadozó madarak tojásai

Kapacitás: 0-49 normál méretű tojás vagy 196 kis méretű tojás (ako sú prepelice) (49 liba-, 49 kacsa-, 196 fürjtojás)

Névleges feszültség: egyfázisú 230 V CE

Maximális teljesítmény: 150 W

Átlagos óránkénti fogyasztás: 70 Wh

Kijelző: digitális hőmérséklet-szabályozás tizedesvesszővel

Hőmérsékleti tartomány: min. 30 ° C-tól max. 40 ° C-ig

A termosztát elektronikus pontossága: +/- 0,1 ° C - PID

Szellőzés: 100 mm átmérőjű turbina

Melegítő: kiváló minőségű edzett acél ellenállás (AISI - 304)

3 szabadalom:

1) Univerzális alveoláris rendszer:

Univerzális tojástartó ALVEOLUS SYSTEM: a világ első tojástartója, amely bármilyen típusú tojást függőlegesen tarthat: a libától a csirkékig. Minden kosár tartalmazhat: 1 tyúktojást (vagy nagyobb típusokat) vagy 4 kis tojást. Ezért lehetséges akár 196 fürjtojás inkubálása, ezáltal csökkentve az áramfogyasztást.

MEGJEGYZÉS: A tojások függőleges helyzete inkubálás alatt megegyezik az ipari inkubátorok legújabb generációjában használtakkal. Mindig jelentősen nagyobb arányban garantálja a kikelés sikerességét a vízszintesen inkubált tojásokhoz képest.

2) Víz töltése kívülről:

A keltetőt az inkubátor külső oldalán lévő töltőnyílásokon keresztül töltik meg, ami drasztikusan kiküszöböli az egyébként felesleges páratartalom veszteséget a gép kinyitásával (belső tálat tartalmazó modelleknek nyitva kell lenniük)

A külső műveletek gyorsak és praktikusak, és drasztikusan csökkentik a páratartalom veszteséget.

3) Szigetelt szellőzés, szellőztetett hőszigetelés:

A belső szellőzést zajtalan turbina biztosítja, amely alulról beszívja a levegőt, és átadja az oldalfalaknak, ezzel akadályt hozva létre a forró levegő ellen. Ezenkívül a kifinomult és aerodinamikai kialakításnak köszönhetően, amely egyedülálló a kategóriájában, garantálva van a hőmérséklet és a páratartalom jobb egységessége az inkubátorban.

Mesterséges intelligencia: az inkubátorban lévő digitális elektronikus eszköz lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a kívánt hőmérsékletet 0,1 ° C pontossággal állítsa be, a külső hőmérséklet ellenére is egyenletesen tartja a belső hőmérsékletet és dekompenzáció nélkül biztosítja az embrionális növekedést.

A rendszer a visszacsatolás elvén működik: az NTC érzékelő hőmérséklete digitálisan van feldolgozva a Proportional-Integral-Derivative (PID) fejlett algoritmussal, amely kiküszöböli a legegyszerűbb beállításokra jellemző oszcillációkat, ezáltal gyors reagálást és jó hőmérsékleti stabilitást kínál, akárcsak a sokkal kifinomultabb berendezéseknél alkalmazott vezérlési megoldások..

Ezek a műszaki jellemzők és a gondosan kiválasztott alkatrészek pontos és megbízható keltetési teljesítményt nyújtanak.Kompakt és divatos kialakításukkal együtt a "REAL 49" inkubátort kiváló minőségű rendszerré teszik elfogadható áron.

A keltető félautomata tojásforgatással rendelkezik (a tojásokat egyszerre forgatja a kar kézi elforgatásával) de nincs automatikus páratartalom-szabályozása. A keltető egy digitális hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, 0,1 ° C pontossággal. A keltető egy termosztátot használ a vezérléshez, ezért a hőmérséklet állandó. A hőmérséklet eloszlása ​​a közepétől a széléig 0,5 ° C. A keltető viszonylag egyedi, különleges alátétet használ, ennek köszönhetően egyszerre különböző méretű tojásokat lehet elhelyezni a keltetőben, és az alátétet semmilyen módon nem kell megváltoztatni vagy beállítani.

Hőmérséklet-szabályozás: digitális kijelző egyszerű hőmérséklet-beállítással.
Páratartalom-szabályozás: a levegő a ventilátornak köszönhetően kering.
A vizet töltse fel a tartályban, ezzel fenntartja a páratartalmat.
A vizet kívülről kell feltölteni, és a víz feltöltéséhez nem szükséges a keltetőt kinyitni.
Automatikus tojásforgatás: Félautomata.
A tojások az alátéten helyezkednek el, amelyet a kar mozgatásával fordíthat meg. A kar ki van vezetve, így a forgatás miatt nem kell kinyitnia a keltetőt.
Egyszerű szétszerelés a könnyű tisztítás érdekében.
Átlagos energiafogyasztás 70 W (max. 150 W).
Méretek kb. 60 x 50 x 27 cm.
Súly kb. 5,2 kg.

KÉZIKÖNYV LETÖLTÉSHEZ

KELTETÉS HŐMÉRSÉKLETE

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Real 49 keltető - Digitális félautomata keltető
Real 49 keltető - Digitális félautomata keltető

77629 Ft

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás