Menu
Automata itató

Automata itató

Értékelés

3.96/5 (23x)

3 m-es csatlakozótömlővel. Méretek (H * Sz * M): 34x34x53 cm Többet olvasni

Szállítás 48 órán belül (9 db)

Szállítási határidő: Kedd 18.6.2024

8648 Ft

Raktározási szám: DAP

Leírás

A DAP egy automata baromfi itató. Ez az itató alkalmas különböző baromfifajokhoz, és gyakran használják professzionális baromfitelepeken. A vízszint állandó, mivel a víz automatikusan feltöltődik. A DAP itató kiváló minőségű UV-álló műanyagból (PP) készült, és nagyon könnyen tisztítható.

A DAP itató 3 m-es tömlővel (6 mm) és csatlakozóval van ellátva, amellyel az ivóvíztartály közvetlenül az ivóvíz-rendszerre szerelhető.

Megjegyzés: Ez az itatórendszer csak alacsony víznyomás mellett használható. Ha a rendszert magas víznyomáshoz (pl. vízvezetékhez) szeretné csatlakoztatni, akkor a VB8Z úszótartályunkat ajánljuk. Ezzel az úszótartállyal együtt használva az úszótartály maximális magassága a víznyomás miatt 200 cm.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

3.96/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Automata itató
Automata itató

8648 Ft

Alternatív termékek

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás