Menu

Hogyan jut el hozzánk

Székhelyünk Bolešov/Bolesó községben található, kb. 4 km-re a D1-es kijáratától (Nemšová - Dubnica nad Váhom)

 

 

Az E50-en Brno/Berén irányából:


Brno/Berén irányából az 1. osztályú úton Uherské Hradiště, Uhorský Brod felé a Starý Hrozenkov / Drietoma határátkelőn át. Körülbelül 10 km után van egy letérő a D1-es autópályára Žilina/Zsolna irányába. Az autópályán forduljon le a kijáratnál (Nemšová - Dubnica nad Váhom). Az autópálya elhagyása után azonnal forduljon balra. Kb. 1000 m után eljut egy körforgalomig, ahol jobb irányba tér le (irány - Lednické Rovné, Púchov). Fokozatosan áthalad Borčice/Borcsic községen, amíg el nem éri Bolešov/Bolesó községet.

 

A D1-en Bratislava/Pozsony irányából:

Bratislava/Pozsony irányából az E75-ös autópályán Žilina/Zsolna felé. Forduljon le a kijáratnál (Nemšová - Dubnica nad Váhom). Az autópálya elhagyása után azonnal forduljon balra. Kb. 1000 m után eljut egy körforgalomig, ahol jobb irányba tér le (irány - Lednické Rovné, Púchov). Fokozatosan áthalad Borčice/Borcsic községen, amíg el nem éri Bolešov/Bolesó községet.

A D1-en Žilina/Zsolna irányából:


Žilina/Zsolna irányából az E75-ös autópályán Bratislava/Pozsony felé. Forduljon le a kijáratnál (Nemšová - Dubnica nad Váhom). Az autópálya elhagyása után azonnal forduljon balra. Kb. 1000 m után eljut egy körforgalomig, ahol jobb irányba tér le (irány - Lednické Rovné, Púchov). Fokozatosan áthalad Borčice/Borcsic községen, amíg el nem éri Bolešov/Bolesó községet.

 

Hogyan talál meg minket Bolešovban?

Bolešovba való érkezése után haladjon tovább egyenesen az úton, amíg meg nem látja az út jobb oldalán a Slovenská pošta épületét. Itt forduljon balra egy mellékutcába. Haladjon tovább kb. 300 m-t, amíg el nem ér az utca végéig. Körülbelül 200 m után forduljon ismét jobbra, és a bal oldalon található vállalatunk székhelye. (2. épület a bal oldalon)
 


 

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás