Hogyan jut el hozzánk

Székhelyünk Bolešov faluban található kb. 4 km-re a D1-es kijáratától (Nemšová -Dubnica nad Váhom)

 

 

Az E50-ön Brünnből:


Brünnből az 1. osztályú úton Uherské Hradiště, Uhorský Brod felé a Starý Hrozenkov / Drietoma határátkelőn át. Körülbelül 10 km után van egy letérő a D1-es autópályára Zsolna irányába. Az autópályán forduljon le a kijáratnál (Nemšová - Dubnica nad Váhom). Az autópálya elhagyása után azonnal forduljon balra. Kb. 1000 m után eljut egy körforgalomig, ahol jobbra megy (irány - Lednické Rovné, Puchov). Fokozatosan áthalad Borčice falun, amíg el nem éri Bolešov falut.

A D1-en Pozsonyból:

 

Pozsonytól az E75-ös autópályán Zsolna felé. Forduljon le a kijáratnál (Nemšová - Dubnica nad Váhom). Az autópálya elhagyása után azonnal forduljon balra. Kb. 1000 m után eljut egy körforgalomig, ahol jobbra megy (irány - Lednické Rovné, Puchov). Fokozatosan áthalad Borčice falun, amíg el nem éri Bolešov falut.

 

A D1-en Zsolna felől:


Zsolna felől az E75-ös autópályán Pozsony felé. Forduljon le a kijáratnál (Nemšová - Dubnica nad Váhom). Az autópálya elhagyása után azonnal forduljon balra. Kb. 1000 m után eljut egy körforgalomig, ahol jobbra megy (irány - Lednické Rovné, Puchov). Fokozatosan áthalad Borčice falun, amíg el nem éri Bolešov falut.

 

Hogyan talál meg minket Bolešovban?

Bolešovba érkezése után haladjon tovább egyenesen az úton, amíg meg nem látja az út jobb oldalán a Slovenská Pošta épületét. Itt forduljon balra egy mellékutcába. Haladjon tovább kb. 300 m-t, amíg el nem ér az utca végéig. Körülbelül 200 m után forduljon ismét jobbra, és a bal oldalon található vállalatunk székhelye. (2 épület a bal oldalon)
 


 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Táto stránka používa cookies. Viac info