Menu
LUMIA 8 keltető

NOVINKA

LUMIA 8 keltető

Értékelés

3.4/5 (15x)

Automatikus tojásforgatással. Többet olvasni

Szállítás 48 órán belül (2 db)

Szállítási határidő: Kedd 18.6.2024

60841 Ft

Raktározási szám: LUMIA8

Leírás

Hőálló ABS-ből készül.

Tojások keltetésére alkalmas: tyúk, fácán, gyöngytyúk, fürj, szürke fogoly, fogoly, kacsa, kagyló, liba, pulyka, páva, coturnix, galamb, virginiai teknősök, egzotikus madarak és ragadozó madarak

Kapacitás: Legfeljebb 8 tojásra, közepes és nagy tojásra (egészen a libatojásig). Vagy akár 32 tojásra, kis tojásokra (például fürjtojásra)

Névleges feszültség: 12VDC (tápegységgel együtt)

Maximális teljesítmény: 50 W

Átlagos óránkénti fogyasztás: 20 Wh

Kijelző: Digitális hőmérséklet-szabályozás tizedesvesszővel.

Tartomány: Hőmérséklet változtatható min. 30 ° C-tól max. 40 ° C

Termosztát: mikroszámítógép PID technológiával +/- 0,1 ° C pontossággal.

Tojás forgató motor: 12-szeres dőléssel és változtatható beavatkozási idővel, mikroprocesszor vezérléssel.

Szellőzés: 12 VDC csillapított axiális ventilátor 60 mm átmérővel, Autorestart funkcióval.

Melegítő: 50 W szilikon kábel FLEX ellenállás.

Méretek: 39X20 cm, magasság 22 cm

Súly: 1,66 kg

LUMIA 8: Kicsi, technológiailag fejlett, nagy teljesítményű gép. Elegáns kialakítása és "intelligens" technológiája teszi ezt a gépet intelligensé és könnyen használhatóvá, valamint az egyik legjobbá a kategóriájában.

A LUMIA 8 azon a vágyon alapszik, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az élet csodáját. A legmagasabb szintű professzionális inkubációs technológiát tartalmazza azok számára, akiknek korlátozott a tojások száma. Ugyanazt a technológiát használja, amelyet a BOROTTO használ nagyobb modellekben, amelyek magasabb pontosságot és megbízhatóságot érhetnek el.

A LUMIA 8-at úgy tervezték és gyártották, hogy jobban megfeleljen a baromfi és az értékes állattenyésztés követelményeinek. Az innovatív anyagok használatának, valamint a funkcionális és ergonómikus kialakításnak köszönhetően a LUMIA 8 nélkülözhetetlen eszköz, amelyet könnyen kezelhet a hivatásos tenyésztő, valamint minden új tenyésztő, aki először szeretné kipróbálni a tenyészállatokat jó eredmény elvárása mellett.

Szabadalom

A LUMIA 8 keltetőre kettős szabadalom vonatkozik:
A. KÜLÖNLEGES TERVEZÉS és MODELL
B. TECHNIKAI MEGOLDÁSOK a javaslat három különböző aspektusában:

1. Univerzális tojástartó ALVEOLUS SYSTEM: a világ első tojástartója, amely függőlegesen képes bármilyen típusú tojást tartani: a libától a csirkékig. Minden kosár tartalmazhat: 1 tyúktojást (vagy nagyobb fajtákat) vagy 4 apró tojást, összesen 32 fürj tojásig. Innovatív rendszer a tojáslogisztika területén, amely korlátozott helyen tartalmazza a legtöbb tojást, ami jelentősen csökkenti az energiafogyasztást.
MEGJEGYZÉS: A tojások függőleges helyzete inkubálás alatt megegyezik a legújabb generációs ipari inkubátorokéval. Mindig jelentősen nagyobb arányban garantálja a kikelés sikerességét a vízszintesen inkubált tojásokhoz képest.

2. KÜLSŐ VÍZELLÁTÁS "DUST STOP" FELÜLETEKKEL: az inkubátor külsején lévő két töltőnyíláson keresztül töltik be, ami drasztikusan eltávolítja a gép kinyitásával egyébként szükségtelen nedvességveszteséget (a belső edényt tartalmazó modelleknek nyitva kell lenniük). A külső töltőnyílásokat speciális "Dust Stop" dugók zárják le, amelyek ABS polimerből készülnek, antibakteriális adalékanyagú BIOMASTER ezüstionokkal, hogy megakadályozzák a víz baktériumokkal és porral való szennyeződését, így a tojások környékét tisztán és higiénikusan tartják.

3. SZIGETELT SZELLŐZÉS: a belső szellőztetést axiális ventilátor biztosítja, amely középről beszívja a levegőt és átadja az oldalfalaknak. Ez a légmozgás a továbbfejlesztett aerodinamikai kialakítással együtt, amellett, hogy jobb hőmérsékleti és páratartalmi egyenletességet biztosít az inkubátorban, hőszigetelő bevonatot hoz létre, amely hatékony hőszigetelést biztosít. 

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

KELTETŐ TESTE HŐÁLLÓ ABS ANYAGBÓL ANTIBAKTERIÁLIS BIOMASTER ADALÉKANYAGGAL: s presným cieľom znížiť straty tepla počas inkubácie a násadového liatia, je LUMIA 8 vyrobená z polyméru odolného voči teplu ABS s vysokou mechanickou odolnosťou, ktorá dáva stroju pevný a robustný dizajnu. Do materiálu sa pridáva špecifická antibakteriálna prísada BIOMASTER, ktorá zabraňuje škodlivému rastu baktérií na povrchu stroja počas prevádzky, s následnými bakteriálnymi infekciami na embryo, čo je jednou z hlavných príčin smrti pri násadových vajíčkach.

Az inkubátor hőmérséklet-szabályozásának kifinomult elektronikus eszköze lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a mikroklímát állandó állapotban, 0,1 ° C pontossággal tartsa. Az elektronikus rendszer a környezeti hőmérséklet ellenére is fenntartja a beállított hőmérsékletet, így biztosítja az embrió növekedését dekompenzáció nélkül és magasabb keltetési eredménnyel!

A rendszer a visszacsatolás elvén működik: az NTC szenzor hőmérsékletét digitálisan dolgozza fel egy fejlett Proportional-Integral-Derivative (PID) algoritmus,amely kiküszöböli a legegyszerűbb beállításokra jellemző rezgéseket, ezáltal gyors reagálást és jó hőmérséklet-stabilitást, valamint a sokkal kifinomultabb berendezéseknél alkalmazott vezérlési megoldásokat kínál.

TOJÁSFORGATÁSI RENDSZER: A LUMIA 8 automatikusan forgatja a tojásokat az egész inkubációs periódus alatt. A belső mikroprocesszor úgy van programozva, hogy a tojások dőlésének mértékét rendszeresen megváltoztassa, és mindig eltérjen, pontosan úgy, ahogy az a fészekben is történik.

STATIKUSAN FENNTARTOTT PÁRATARTALOM RENDSZERE: az embriók növekedéséhez szükséges nedvességet statikus hatás hozza létre. Az inkubátor alján speciális hornyok készülnek, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy a megfelelő nedvességet hozzanak létre az egész inkubációs periódus alatt.

MAXIMÁLIS LÁTHATÓSÁG BELÜL: Az inkubátor fedele, szintén hőálló ABS-ből, teljesen átlátszó, hogy biztosítsa a teljes és állandó belső láthatóságot anélkül, hogy a tenyésztőnek az inkubáció alatt fel kellene nyitnia az inkubátort.

NON-STOP TÁPELLÁTÁS: A 12 V-os tápfeszültségű LUMIA 8 kiegészítő kábellel van ellátva, amely a jármű öngyújtójához csatlakoztatható. Ha áramkimaradás van a házban, ez az eszköz bármely 12 V-os aljzathoz csatlakoztatható, mint pl. a járműben is van. Ezáltal az inkubációs folyamat megszakítása elkerülhető.

KORLÁTOZOTT ENERGIAFOGYASZTÁS: a korlátozott felszerelési követelmények hatékony választ adnak az egyre növekvő energiatakarékossági és környezetvédelmi igényekre.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

3.4/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

LUMIA 8 keltető
LUMIA 8 keltető

60841 Ft

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás