Menu
LUMIA 8 keltető SIRIO automata párásítóval

NOVINKA

LUMIA 8 keltető SIRIO automata párásítóval

Értékelés

5/5 (6x)

LUMIA 8 keltető kiváló csomagolása automatikus tojásforgatással és automatikus SIRIO párásítóval. Technológiailag fejlett minőség és teljesítmény. Tökéletes kombináció legigényesebbek részére, versenyképes áron! Többet olvasni

Jelenleg nincs raktáron

95100 Ft

Raktározási szám: LUMIA8+SIRIO

Leírás

Hőálló ABS-ből készült.

Tojások keltetésére alkalmas: tyúk, fácán, gyöngytyúk, fürj, szürke fogoly, fogoly, kacsa, kagyló, liba, pulyka, páva, coturnix, galamb, virginiai teknősök, egzotikus madarak és ragadozó madarak

Kapacitás: Legfeljebb 8 tojásra, közepes és nagy tojásra (egészen a libatojásig). Vagy akár 32 tojásra, kis tojásokra (például fürjtojásra)

Névleges feszültség: 12VDC (tápegységgel együtt)

Maximális teljesítmény: 50 W

Átlagos óránkénti fogyasztás: 20 Wh

Kijelző: Digitális hőmérséklet-szabályozás tizedesvesszővel.

Tartomány: Hőmérséklet változtatható min. 30 ° C-tól max. 40 ° C

Termosztát: mikroszámítógép PID technológiával +/- 0,1 ° C pontossággal.

Tojás forgató motor: 12-szeres dőléssel és változtatható beavatkozási idővel, mikroprocesszor vezérléssel.

Szellőzés: 12 VDC csillapított axiális ventilátor 60 mm átmérővel, Autorestart funkcióval.

Melegítő: 50 W szilikon kábel FLEX ellenállás.

Méretek: 39X20 cm, magasság 22cm

Súly: 1,66 kg

LUMIA 8: Kicsi, technológiailag fejlett, nagy teljesítményű gép. Elegáns kialakítása és "intelligens" technológiája teszi ezt a gépet intelligensé és könnyen használhatóvá, valamint az egyik legjobbá a kategóriájában.

A LUMIA 8 azon a vágyon alapszik, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az élet csodáját. A legmagasabb szintű professzionális inkubációs technológiát tartalmazza azok számára, akiknek korlátozott a tojások száma. Ugyanazt a technológiát használja, amelyet a BOROTTO használ nagyobb modellekben, amelyek magasabb pontosságot és megbízhatóságot érhetnek el.

A LUMIA 8-at úgy tervezték és gyártották, hogy jobban megfeleljen a baromfi és az értékes állattenyésztés követelményeinek. Az innovatív anyagok használatának, valamint a funkcionális és ergonómikus kialakításnak köszönhetően a LUMIA 8 nélkülözhetetlen eszköz, amelyet könnyen kezelhet a hivatásos tenyésztő, valamint minden új tenyésztő, aki először szeretné kipróbálni a tenyészállatokat jó eredmény elvárása mellett.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

KELTETŐ TESTE HŐÁLLÓ ABS ANYAGBÓL ANTIBAKTERIÁLIS BIOMASTER ADALÉKANYAGGAL: s presným cieľom znížiť straty tepla počas inkubácie a násadového liatia, je LUMIA 8 vyrobená z polyméru odolného voči teplu ABS s vysokou mechanickou odolnosťou, ktorá dáva stroju pevný a robustný dizajnu. Do materiálu sa pridáva špecifická antibakteriálna prísada BIOMASTER, ktorá zabraňuje škodlivému rastu baktérií na povrchu stroja počas prevádzky, s následnými bakteriálnymi infekciami na embryo, čo je jednou z hlavných príčin smrti pri násadových vajíčkach.

Az inkubátor hőmérséklet-szabályozásának kifinomult elektronikus eszköze lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a mikroklímát állandó állapotban, 0,1 ° C pontossággal tartsa. Az elektronikus rendszer a környezeti hőmérséklet ellenére is fenntartja a beállított hőmérsékletet, így biztosítja az embrió növekedését dekompenzáció nélkül és magasabb keltetési eredménnyel!

A rendszer a visszacsatolás elvén működik: az NTC szenzor hőmérsékletét digitálisan dolgozza fel egy fejlett Proportional-Integral-Derivative (PID) algoritmus,amely kiküszöböli a legegyszerűbb beállításokra jellemző rezgéseket, ezáltal gyors reagálást és jó hőmérséklet-stabilitást, valamint a sokkal kifinomultabb berendezéseknél alkalmazott vezérlési megoldásokat kínál.

TOJÁSFORGATÁSI RENDSZER: A LUMIA 8 automatikusan forgatja a tojásokat az egész inkubációs periódus alatt. A belső mikroprocesszor úgy van programozva, hogy a tojások dőlésének mértékét rendszeresen megváltoztassa, és mindig eltérjen, pontosan úgy, ahogy az a fészekben is történik.

STATIKUSAN FENNTARTOTT PÁRATARTALOM RENDSZERE: az embriók növekedéséhez szükséges nedvességet statikus hatás hozza létre. Az inkubátor alján speciális hornyok készülnek, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy a megfelelő nedvességet hozzanak létre az egész inkubációs periódus alatt.

MAXIMÁLIS LÁTHATÓSÁG BELÜL: Az inkubátor fedele, szintén hőálló ABS-ből, teljesen átlátszó, hogy biztosítsa a teljes és állandó belső láthatóságot anélkül, hogy a tenyésztőnek az inkubáció alatt fel kellene nyitnia az inkubátort.

NON-STOP TÁPELLÁTÁS: A 12 V-os tápfeszültségű LUMIA 8 kiegészítő kábellel van ellátva, amely a jármű öngyújtójához csatlakoztatható. Ha áramkimaradás van a házban, ez az eszköz bármely 12 V-os aljzathoz csatlakoztatható, mint pl. a járműben is van. Ezáltal az inkubációs folyamat megszakítása elkerülhető.

KORLÁTOZOTT ENERGIAFOGYASZTÁS: a korlátozott felszerelési követelmények hatékony választ adnak az egyre növekvő energiatakarékossági és környezetvédelmi igényekre.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

5/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

LUMIA 8 keltető SIRIO automata párásítóval
LUMIA 8 keltető SIRIO automata párásítóval

95100 Ft

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás