Menu
Acidomid baromfi 1000 ml

Acidomid baromfi 1000 ml

Értékelés

4/5 (11x)

A patogén baktériumok, penészgombák és kokcidiák szaporodásának megelőzésére. Többet olvasni

Szállítás 48 órán belül (18 db)

Szállítási határidő: Szerda 17.7.2024

2962 Ft

Raktározási szám: 060604

Leírás

Az ACIDOMID ® egy modern koncepcióval rendelkező élvonalbeli termék, amely nemcsak a kórokozó baktériumok szaporodása ellen hat, hanem kiválóan gátolja a sejten belüli paraziták, mint például a kokcidiák fejlődését és szaporodását. Az ACIDOMID® azonban nem gyógyszer, nem tartalmaz kokcidiosztatikumokat, tehát nem hagy nyomokat a szervezetben. A terméknél nincs élelmezés-egészségügyi várakozási idő.

 
Az ACIDOMID ® teljes mértékben tartalmazza az emésztéshez fontos összes szerves savat. A szerves savak savasítják az ivóvizet, egyben hatékonyan tartósítják és stabilizálják is azt. Így jelentősen csökken a kórokozó baktériumok és penészgombák nem kívánt elszaporodása az ivóvízben, az itatókban és az ivóvízrendszerben. A szerves savak könnyen emészthetők, és a szervezetben energiaforrásként szolgálnak. A szerves savak ezenkívül csökkentik az emésztőrendszeri problémákat és növelik a fehérjék emészthetőségét is.
Az ACIDOMID ® a természetes anyagoknak köszönhetően csökkenti a sejten belüli paraziták, például a kokcidiák szaporodását. A maximális hatás elérése érdekében azonban szükséges folyamatosan az itatóvízbe adagolni, mindig, amikor azt cseréljük.
Az ACIDOMID ® a maga nemében az egyetlen olyan termék a piacon, amely kiegyensúlyozott mértékben elektrolitikus anyagokat is tartalmaz, amelyek támogatják a termék egyes összetevőinek hatékonyságát. Az elektrolitok gyorsítják az aktív anyagoknak a sejtbe való hatékonyabb átjutását a sejtfalon keresztül.

Összetétel:
ásványi anyagok, elektrolitok
szerves savak (hangyasav, propionsav, tejsav, ecetsav, citromsav és egyéb)
C vitamin
természetes eredetű kivonatok
kezelt ivóvíz

Etetési útmutató:
10 ml / 1 liter ivóvíz mennyiségben ajánlott adagolni az egész év folyamán. Az alkalmazás kezdetén az első 2-3 napban fél adag (0,5%, azaz 5 ml / 1 liter ivóvíz) ajánlott.
 

A készítmény bármely BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg adható. Ezen termékek listája megtalálható alább az oldalon, de itt csak egy csomagolás található mindegyik termékből. A többi csomagolást megtalálja a megfelelő termék kategóriában.

Tárolás:

Száraz és sötét helyen, az eredeti, lezárt csomagolásban tárolja. Felbontás után fokozatosan felhasználandó, ne tárolja a terméket hosszú ideig. A mikroszkopikus szilárd részecskék és az időnként fellépő üledékképződés természetes jelenség és nem minőségi hiba.

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Acidomid baromfi 1000 ml
Acidomid baromfi 1000 ml

2962 Ft

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás