Menu
Amivit baromfi 1000 ml

Amivit baromfi 1000 ml

Értékelés

4.47/5 (15x)

Nagyon hatékony aminosav és vitamin utánpótlás. Többet olvasni

Szállítás 48 órán belül (13 db)

Szállítási határidő: Kedd 18.6.2024

6294 Ft

Raktározási szám: 060603

Leírás

Az AMIVIT vitaminok, aminosavak és egyéb anyagok speciális komplexumát tartalmazza, figyelembe véve azon állatcsoportok egyedi szükségleteit, amelyeknek szánták. Az aktív összetevők olyan formában vannak jelen a termékben, amely biztosítja mindegyik maximális hatékonyságát, kiegyenlítve így az egyes vitaminok és aminosavak szintjét a szervezetben. Az aminosavak és vitaminok optimális szintje a szervezetben többek között elsődleges feltétele az erős immunrendszernek és a szervezet ellenálló képességének, például a fertőző és vírusos betegségekkel szemben. Teljesítményállatoknál a szervezetben lévő vitaminok és aminosavak csökkent szintje miatti teljesítménycsökkenés negatív következményei szintén kiküszöbölhetők.

Az AMIVIT-et elsősorban olyan helyzetekben használják, mint a stressz, egészségügyi problémák és azok megelőzése, fertőzésveszély, vitamin- vagy aminosavhiány a téli időszakban, helytelen táplálkozás stb. A készítmény elősegíti a szervezet gyors regenerálódását a betegségek után, és alkalmazása elengedhetetlenül szükséges a szaporodási időszakban, illetve a kisállatok növekedési időszakában.
Az AMIVIT magas hatékonysága a különleges gyártási technológiának köszönhető , amikor a hatóanyagokat a gyomorban és az emésztőrendszerben történő lebomlás ellen az obdukció védi. Ez a védőbevonat fokozatosan felszabadul, míg az aktív hatóanyagok teljesen fel nem szabadulnak a szervezetben.

Ennek a technológiának jelentős előnye, hogy az oldatban egy speciális, támogató és szigetelő szivacsszerű mikroszerkezet alakul ki, amely megakadályozza a vitaminok megrekedését a tápvízelosztó rendszer falán és az itatókban. Ez kiküszöböli annak veszélyét, hogy a nemkívánatos organizmusok elszaporodnak ezeken a maradványokon, és ezt követően a takarmányvíz elosztórendszerben az összes állathoz eljuttatják őket, ahogyan az a vitaminok szokásos folyékony olajos formájának használata esetén megszokott.

Összetétel:
vitaminok
aminosavak
természetes anyagok
kezelt ivóvíz

 

Etetési útmutató:
Egész évben adagolandó 1 liter itatóvízhez 10 ml mennyiségben.

A készítmény bármely BENEFEED® márkájú termékkel kombinálható és egyidejűleg adható az adott állatcsoport részére. Ezen termékek listája megtalálható alább az oldalon, de itt csak egy csomagolás található mindegyik termékből. A többi csomagolást megtalálja a megfelelő termék kategóriában.

 

Tárolás:
Száraz és sötét helyen, az eredeti, lezárt csomagolásban tárolja. Felbontás után fokozatosan felhasználandó, ne tárolja a terméket hosszú ideig. A mikroszkopikus szilárd részecskék és az időnként fellépő üledékképződés természetes jelenség és nem minőségi hiba.
 

Fórum 0

Nincs hozzászólás

Új hozzászólás

Értékelés 0

A termék értékelése

4.47/5

Hozzáadni

Nincs hozzászólás

Amivit baromfi 1000 ml
Amivit baromfi 1000 ml

6294 Ft

Új termékkel kapcsolatos kérdés

Ellenőrző kód

i

Új hozzászólás

Ellenőrző kód

i

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás