Menu

Mobil elektromos kerítés

Mobil elektromos kerítés

A mobil elektromos kerítés egy ideiglenes kerítés, amely könnyen mozgatható. Könnyű, könnyen mozgatható oszlopokat, valamint megfelelő kerítéseket és mobil áramforrást használ.

Az ideiglenes elektromos kerítés ideális megoldás a legelő több kisebb parcellára történő felosztására. Ez azt jelenti, hogy különböző típusú legelőket használhat a legelő maximális hozamának eléréséhez. Itt további utasításokat talál a mobil kerítés megépítésére vonatkozóan.

Mobil kerítés oszlopok

A mobil kerítéshez különböző kerítés oszlopok közül választhat, amelyek magasságban és alkalmazásban különböznek egymástól. A Horse oszlop például jó megoldás a mobil kerítésekhez lovak számára. A Ringtoppost különösen alkalmas a területek több karámra való felosztására.

Ohradníkove stĺpiky

Ideiglenes kerítés szarvasmarhák számára

A mobil kerítéseket általában a szarvasmarhák legeltetéséhez használják. Az ideiglenes megoldás könnyen alkalmazható a sávos legeltetés, a rotációs legeltetés vagy az irányított legeltetés számos típusával kombinálva. A sávos legeltetés lehető teszi, hogy a legjobb hozamot érje el legelőjéről. A Farmárik többféle megoldást kínál, mint például a köroszlop és a forgatható kerék. A szarvasmarhák számára kialakított mobil kerítésekkel kapcsolatos további információért látogasson el weboldalunkra, ahol a szarvasmarhák számára kialakított ideiglenes kerítésekről olvashat.

Mobil kerítés lovak számára

Az ideiglenes kerítés a lovak számára jó módszer arra, hogy egy nagyobb karámot kisebb parcellákra osszon. Több állatot tarthat egymás mellett anélkül, hogy egymás közelébe férkőzhetnének. Az ideiglenes kerítés különböző legeltetési módokhoz is használható, beleértve a sávos legeltetést is. A lovaknak szánt mobil kerítés kiválasztásakor fontos, hogy az oszlopok megfelelő magasságúak legyenek, lásd például a lovaknak szánt oszlopot. A huzalnak is alkalmasnak kell lennie a lovak számára. A lovak számára készült mobil kerítéssel kapcsolatos további információért látogasson el a lovak számára készült ideiglenes kerítésekről szóló weboldalra.

Ideiglenes kerítés juhok számára

Más legelő állatokkal ellentétben a juhok szinte egész évben legelnek. A nyájak gyakran változtatják a legelőt, ezért a mobil kerítés ideális megoldás. A juhok számára választhatja a hálós kerítést, de a Gallagher egy mindent az 1-ben rendszert, a SmartFence-t is kínálja. A kerítés típusa mellett az áramforrás is rendkívül fontos. A gyapjú szigetel, ezáltal a juhok kevésbé lesznek érzékenyek az áramra, mint más állatok. Az energiaforrás is fontos. A juhoknak szánt ideiglenes kerítéssel kapcsolatos további információért látogasson el a juhoknak készült mobil kerítésekről szóló weboldalra.

Mobil kerítés más állatfajok számára

A Farmárik más állatfajok számára is kínál megoldásokat, amennyiben ideiglenes kerítésről van szó. Az alábbiakban megtekintheti az egyes állatfajok szerint összeállított listát:

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás