Menu

Kézműves termékek börzéje


Ajándéktárgyakat, kézműves termékeket, hagyományos termékeket keres Szlovákia különböző térségeiből, amelyeket sehol máshol nem talál?

 

Jelentessen meg hirdetést a "Keresek" rovatban, amelyben leírja, milyen termék iránt érdeklődik, és adja meg elérhetőségét. Bízunk benne, hogy hazai termelőink szívesen megkeresik Önt ajánlatukkal.

Szívesen barkácsol, alkot, kézműveskedik, és szeretné eladásra kínálni termékeit?

 

Jelentessen meg hirdetést a "Kínálok" rovatban, amelyben leírja, milyen terméket kínál eladásra, és adja meg elérhetőségét. Bízunk benne, hogy vásárlók széles köre érdeklődik majd az Ön által kínált termékek iránt.
 

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás