Menu

Farmárik TV

Érdekes dokumentumok és videók a sör, bor, sajtok előállításáról, tyúktenyésztésről és még sok másról,...

Üdvözöljük a Farmárik TV oldalán. Nyomon követheti itt dokumentumfilmjeinket, amelyek a méhészet, az állattenyésztés, a házi termékek előállítása, valamint a különböző kézműves ismeretek témaköréből származnak. Szakértők és kezdők egyaránt megoszthatják itt tapasztalataikat, tippjeiket és tanácsaikat. Folyamatosan bővül a repertoár új videókkal, így ha ma nem találja, amit keres, később még felfedezheti azt. Szívesen fogadjuk az Önök tippjeit is az érdekes és hasznos videó felvételeivel kapcsolatban, amelyeket érdemesnek tart itt közzétenni. Írjon nekünk, és értesítsen bennünket róluk.

 

 Méhészet:

 

                

  

               

 

Tyúktenyésztés:

 

 Aj vy to tam počujete? Sliepky uzavreté v klietkach volajú a vyťukávajú morzeovkou signál SOS.      Na škrupine je kód začínajúci číslom od 0 do 3. Toto číslo vás spoľahlivo poinformuje o tom, ako žijú sliepky, ktorých vajíčka majú skončiť na vašom tanieri. Číslom 0 sa označuje ekologický chov, no takéto vajcia sú už zďaleka viditeľné podľa výrazného obalu, na ktorom pravdepodobne svieti nápis BIO. Číslo 1 znamená, že nosnice mali voľný výbeh, číslo 2 signalizuje halový chov a číslo 3 klietkový chov.    

 

         

 

         

 

         

 

Sajtkészítés:

 

         

 

         

 

Sörfőzés:

 

          

 

         

 

        

 

         

 

Kézműves termékek előállítása:
 

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás