Menu

Cefrézés

Nem rendelkezik otthon szükséges pálinkafőző berendezéssel, viszont van egy kis gyümölcsfeleslege, amelyből szívesen készíttetne jó minőségű cefrét egy termelői pálinkafőzőben? Esetleg cefrézésre alkalmas gyümölcsöt vásárolt tőlünk?

A Farmárik által kínált szolgáltatások közé tartozik a cefrézés is az Ön által biztosított, ill. a nálunk vásárolt gyümölcsből.
Számos olyan berendezéssel rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik számunkra a gyümölcs hatékony és gépesített feldolgozását, azaz a gyümölcs mosását, aprítását, illetve a csonthéjas gyümölcsök magtalanítását is. Ennek köszönhetően kiváló minőségű cefrét tudunk előállítani az Ön számára. Emelett a megfelelő szállítóeszközök is rendelkezésünkre állnak, így a kész cefrét el is tudjuk szállítani az Ön által megadott címre.

ÁRAK - MEGEGYEZÉS SZERINT

Szolgáltatásunk igénybevételével kapcsolatban, kérjük, hívjon minket a 0915 470 181 telefonszámon, vagy látogasson el üzemünkbe személyesen.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás