Menu

Gyümölcsbor készítése

Ajánlatunk:


A Farmárik a gyümölcsöt a hagyományos eljárással, azaz a gyümölcs kíméletes aprításával és préselésével dolgozza fel. A gyümölcsöt először megmossuk, felaprítjuk, majd szalagprésen préseljük, ahol a szilárd anyagok lebontásával 100%-os gyümölcslevet nyerünk.

A rövid ideig tartó, maximum 78 °C-on történő felmelegítéssel, majd az ezt követő lehűtéssel a gyümölcs megőrzi minden fontos tápanyagtartalmát. A gyümölcslevet ezután speciális, VITOP szeleppel ellátott műanyag zacskókba töltjük. A szelep előnye, hogy megakadályozza a levegő bejutását a zacskóba, ami a hosszú távú alkalmazhatóság titka. Mindvégig - a felbontástól számított 14 napon át - frissen és erjesztetlen állapotban fogyaszthatja a gyümölcsitalt. A műanyag zacskókat kartondobozba helyezzük, amely könnyen szállítható és tárolható.

A mustolás feltételei:

előzetes időpont egyeztetés szükséges a 042 20 21 22 8-as telefonszámon
a gyümölcsöt dobozokban, ládákban vagy zsákokban kérjük ideszállítani
a gyümölcsöt kérjük átválogatni és a rothadt részeket eltávolítani
a gyümölcsnek készen kell állnia a mustolásra - azaz, mi már nem válogatjuk át
a gyümölcsöt a mustolás előtt megmossuk
a mustoláshoz szükséges minimális gyümölcsmennyiség 50 kg
a gyümölcslevet pasztőrözzük, és 5 illetve 3 literes "Bag in Box" adagolókba csomagoljuk
lehetőség van pasztőrözés nélküli mustolásra is
a mustolás hozama a gyümölcs minőségétől függően körülbelül 50-65%


Árjegyzékünk magánszemélyek és háztartások részére


A mustolásra vonatkozó árak – pasztőrözéssel együtt


1 liter – 0,60 € ÁFA nélkül – ​1l mustolással és pasztőrözéssel nyert gyümölcslé (alma és körte) az Ön által biztosított gyümölcsből.
1 liter – 0,80 € ÁFA nélkül – 1l mustolással és pasztőrözéssel nyert gyümölcs- ill. zöldséglé egyéb gyümölcsből és zöldségből (szőlő, cékla, csonthéjasok, répa,..) az Ön által biztosított gyümölcsből és zöldségből.
Bag – 3 vagy 5 l-es zacskó – 0,60 € ÁFA nélkül
Box - 3 vagy 5 l-es kartondoboz – 0,80 € ÁFA nélkül
Az 1l mustolással és pasztőrözéssel előállított gyümölcslé árához szükséges hozzáadni a Bag-zacskó, ill. a Box-kartondoboz árát. A Bag-zacskó elengedhetetlen része a pasztőrözött gyümölcslé töltéséhez. A Box-kartondoboz nem feltétlenül szükséges, viszont megkönnyíti a Bag-zacskó biztonságosabb tárolását. A 3 illetve 5 l-es Bag in Box adagoló megvásárlásáról az ügyfél dönt. Az 1l-es végtermékre kivetítve előnyösebb az 5l-es csomagolás megvásárlása.

A mustolásra vonatkozó árak – pasztőrözés nélkül


1 liter – 0,40 € ÁFA nélkül – ​1l mustolással és pasztőrözéssel nyert gyümölcslé (alma és körte) az Ön által biztosított gyümölcsből.
1 liter – 0,60 € ÁFA nélkül – 1l mustolással és pasztőrözéssel nyert gyümölcs- ill. zöldséglé egyéb gyümölcsből és zöldségből (szőlő, cékla, csonthéjasok, répa,..) az Ön által biztosított gyümölcsből és zöldségből.
Ebben az esetben az ügyfél saját tartályt hoz magával - a tartályokba való töltés az ügyfél feladata - azaz a préselt gyümölcslevet a mi tartályainkban készítjük el az ügyfél számára, amelyekből az üzemünkben a saját tartályába tölti.

Ajánlatunk gyümölcstermesztő vállalkozások részére


Egyéni megállapodás szerint
Bővebb információért hívjon minket a 0915 470 181 telefonszámon, vagy írjon nekünk a servis@bolex.sk e-mail címre.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás