Menu

Garancia és élettartam

Minőségi garancia

A minőség iránti elkötelezettségünk az, ami megkülönböztet bennünket versenytársainktól. Nem használunk díszes értékesítési akciókat termékeink eladásához. Műanyag kerítéseink 5-ször nagyobb szakítószilárdsággal és a fa rugalmasságának 4-szeresével rendelkeznek. Termékeinket a minőség és a garantáltan alacsony árak jellemzik, és amire szintén büszkék vagyunk, az a kiváló ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettségünk.

A piacon kapható legvastagabb és legerősebb vinil/PVC általában a PVC-csövekben található. A PVC csövek vastagsága meghaladhatja az 1/4 hüvelyket. Ha látott már olyan PVC csövet, amelyet egész évben kint hagytak, azt fogja tapasztalni, hogy megsárgult és törékennyé vált. Ennek oka a módosítók és a Titania szén-dioxid hatásának hiánya. Csak azért, mert egy vinilkerítés profilja vastag, nem jelenti azt, hogy az egyes elemek összetartanak.

Ami ezt a terméket kiváló minőségűvé és erőssé teszi, az a megfelelő mennyiségű UV-gátló és szén-titándioxid, amelyek egyfajta blokkot képeznek a napfény számára, valamint a módosítók hatása, amelyek kiváló szilárdságot, ütésállóságot és rugalmasságot biztosítanak. Termékünk vezető szerepet tölt be a módosítók legmagasabb százalékos arányának és a legnagyobb mennyiségű UV-gátlónak, a titán-dioxidnak a 100/10 részének ötvözésében. Ez egy olyan kiváló terméket hoz létre, amely kiállja az idő próbáját. A préselési folyamat egy másik kulcsfontosságú folyamat, amely megkülönbözteti a minőségi terméket a kevésbé jó minőségű vinilektől.

Ezen okból kifolyólag termékeinkre korlátlan élettartamú garanciát biztosítunk.

 

 

Garancia

30 ÉV korlátozott garancia

A vinil kerítés és korlát magas (10 rész/100 rész) titán-dioxid- és ultraibolya-inhibitor tartalommal rendelkeznek, 100%-os vinil állapotú termékek és évekig nem igényelnek karbantartást. A gyártó garantálja, hogy a vinil kerítés és korlát nem lesz kitéve rothadásnak, sárgulásnak, az első 5 évben 5%-nál nagyobb mértékű fakulásnak, rozsdának, törésnek, korróziónak vagy termeszfertőzésnek, kizárólag az anyaghibák, a gyártás, vagy a sós tengeri levegőnek való kitettség miatt. A gyártó továbbá garantálja, hogy a jóváhagyott gyártási módszerek alkalmazásával készült vinil termékei - normál és rendeltetésszerű használat mellett - az ingatlan eredeti tulajdonosának élettartamára, amelyen a terméket eredetileg felszerelték, mentesek az anyag és a kivitelezés gyártási hibáitól.

A gyártó a garanciát 30 évre korlátozza, ha a vinilt a telepítést követően kereskedelmi célokra használják. Az élethosszig tartó garancia csak az egyéni háztulajdonosokra vonatkozik. Ha vállalatok, társulások, kormányzati szervek, társasházi vagy lakásszövetkezeti szervezetek érdeklődnének a termék megvásárlása iránt, akkor a garancia időtartama a vásárlás időpontjától számított 30 évre korlátozódik.

Ha a kerítés/korlát egy vagy több része gyártási hiba miatt nem felel meg a célnak, a gyártó garantálja, hogy kicseréli a hibás anyagot vagy visszatéríti a hibás anyag és az áru vételárát, illetve a munkaerőköltséget.

A gyártó nem vállal garanciát a termékek meghibásodására vagy károsodására a következők miatt: hibás vagy helytelen szerelés, kezelés és tárolás, a felület vagy szerkezet - amelyre a termékeket szerelik - helytelen kialakítása, szerkezeti hiba (beleértve az alapokat és falakat), véletlen károkozás, gondatlanság vagy szándékos károkozás. Továbbá tűz, szél, árvíz, villámcsapás vagy más természeti csapás, visszaélés, sérülés, a termékek helytelen vagy nem megfelelő gondozása, káros vegyi anyagoknak, gőznek vagy savas esőnek való kitettség, a felület légszennyezés miatti elszíneződése.

A gyártó fenntartja a jogot, hogy termékeit előzetes értesítés nélkül törölje vagy módosítsa. Ezen túlmenően a gyártó nem vállal felelősséget a termékeiben vagy kínálatában bekövetkezett változtatásokért, és nem vállal felelősséget a kicserélt anyag színének az eredeti termékhez képest az időjárási viszonyokra megállapított szabványok szerinti eltéréseiért.

A jelen jótállással kapcsolatos minden igényt írásban kell benyújtani a hiba első megjelenésétől vagy felfedezésétől számított 30 napon belül.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás