Menu

GYIK

Gyakori kérdések

Mi a vinil?

Minden termékünk természetes polivinil-kloridból (PVC) és más fontos anyagokból készül, mint például UV-szűrőkből és módosítókból. Ez az anyag hosszú távú tartósságot, rugalmasságot és időjárásállóságot biztosít.

Kifakulhat vagy elveszítheti a színét?

A tömeggyártott műanyag termékekkel ellentétben biztos lehet benne, hogy termékeinket úgy terveztük, hogy színüket egy életen át megőrizzék.

Van-e lehetőség vinil-műanyag kerítés telepítésére lejtőn?

Igen, van. Íme néhány mintafotó a lejtőn felállított kerítésekről:
 

   

Mi a helyzet a napsütéssel vagy a szélsőséges hőmérséklettel?

Csakúgy, mint amikor a napon tartózkodunk, a vinilnek is szüksége van védelemre a napsugarak ellen. Titán-dioxidot (TiO2) és módosítókat tartalmaz, hogy ellenálljon a szélsőséges időjárási körülményeknek.

Erős anyagnak számít-e a vinil?

Vinilünk 5-szörös szakítószilárdsággal és a fa rugalmasságának 4-szeresével rendelkezik. Tovább javíthatjuk a teherbírást, ha a kaput keresztgerendákkal szereljük fel, bordákkal megerősítve.

Milyen színekben kapható?

Termékeink négy színben készülnek: fehér, szürke, világosbarna és fa utánzat. Minden szín konzisztens, így a többi termékünkkel való színegyeztetés soha nem okoz gondot.

Miért nem gyártanak sötét színű vinilkerítéseket?

Tudományos tény, hogy a sötét színek gyorsabban fakulnak, mint a világos színek, ezért átfogóbb védelmet és karbantartást igényelnek. Ezen okból kifolyólag nem kínáljuk őket ebben a kivitelben.

Megsárgulnak-e a termékek?

Nem, a vinil termékek sárgulása a nap ultraibolya sugarainak köszönhető. Termékeink 10 rész/100 titán-dioxidot (TiO2) tartalmaznak, amely nagyon hatékony UV-gátló. Ez a TiO2 mennyiség több mint elegendő ahhoz, hogy megakadályozza a nap ultraibolya sugarai okozta sárgulást.

Rendelkeznek ezen termékek garanciával?

Igen. Valójában senki sem nyújt olyan élethosszig tartó garanciát, mint mi. Egyes termékek esetében ez a garancia átruházható, sőt, az anyagköltségekre (javítás vagy csere) és a munkaerőköltségekre is kiterjed. A mi garanciánk egy életre szól.

Biztonságosak és tartósak-e a mindennapi használat szempontjából?

Termékeink még a család legkisebb tagjai számára is elég biztonságosak, mivel sima felülettel rendelkeznek, szögek, éles szélek és szilánkok nélkül.

Drágább-e a vinil, mint a fa?

Elsőre úgy tűnhet, hogy termékeink drágábbak, mint a faanyag (ha prémium faanyagot vásárol, az körülbelül ugyanannyiba kerül). Viszont termékeinbe nem kell több időt és pénzt fektetnie, mert élethosszig tartó garanciát vállalunk rájuk. A fa viszont élethosszig tartó karbantartásra szorul, akár festéssel, javítással vagy cserével. A fával pedig a költségek nőnek, miközben a minősége csökken.

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás