Menu

Hogyan rendelhet

Hogyan lehet megállapítani, milyen oszlopokra van szüksége?

Hogyan lehet megállapítani, milyen oszlopokra van szüksége?

Ha új kerítést rendel tőlünk, az oszlopokat előre elkészítjük a telepítéshez. Ez azt jelenti, hogy rendelése kiszállítása előtt pontosan tudnunk kell, milyen típusú és hány oszlopra van szüksége.

Íme egy egyszerű példa, amely segítséget nyújt Önnek a kerítés megrendelésében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kívánt kerítés típusához megfelelően előre elkészített oszlopokat kap.

Mi a teendő, ha a kerítést lejtőn telepítjük?

Mi a teendő, ha a kerítést lejtőn telepítjük?

Szintén fontos figyelembe venni, hogy a megrendelés leadása előtt fontolóra kell vennie a kerítés lejtőn való telepítését.

Azokon a helyeken, ahol a lejtő túl meredek ahhoz, hogy a soroszlopokra sínt illesszünk, vagy ahol a munka vízszintes alsó sínt igényel, végoszlopokra lesz szükség, és az oszlopokat a megfelelő magasságban kell elhelyezni a soroszlopokhoz.

csd

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás