Menu

Kerítés építés

Lehetőség van arra is, hogy kerítését munkatársaink építik meg. Ez magában foglalja a műanyag kerítés, a kapuk és a műanyag kerítéshez valamennyi tartozékának teljes felszerelését, beleértve a kerítés telepítésével kapcsolatos földmunkákat is. Mindezen munkálatokat saját felszerelésünk és anyagaink segítségével biztosítjuk.

A műanyag kerítés telepítésének ára ÁFA nélkül 2878-3198 forint/méter (az altalajtól, a terep igényességétől, a kerítés kialakításától függően).

Szolgáltatásunk igénybevétele esetén, kérjük, ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen készítünk Önnek személyre szabott árajánlatot, amelyet az Ön által megadott rajz alapján, a feltüntetett méretek és formák figyelembevételével készítünk el az Ön számára.

Amennyiben saját maga szeretné megépíteni műanyag kerítését, kérjük, kövesse az alábbi utasításokat.
 

Adatvédelmi beállítások
Sütiket használunk a weboldal látogatottságának fokozására, teljesítményének elemzésére és a használatra vonatkozó adatok gyűjtésére. Ehhez harmadik féltől származó eszközöket és szolgáltatásokat használhatunk, és az összegyűjtött adatokat továbbíthatjuk az EU-ban, az USA-ban vagy más országokban lévő partnereknek. A "Minden cookie elfogadása" gombra kattintva Ön kijelenti, hogy beleegyezik ebbe a feldolgozásba. Részletes információkat alább talál, illetve beállíthatja a beállításait.

Adatvédelmi nyilatkozat

Részletek megjelenítése
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
A termék a kosárba került
Folytatni a vásárlást Megbízás